Hackhaber

Bir hostcu ağlıyor gözleri yaşlı ! Cute ‘ye duyuru.

Bugün ajansımıza yollanan haberi aynen buraya ekliyoruz. İlk defa açıkcası böyle bir haber yollanıyor bizde tabiki yayınlıyoruz , Cute nin gazabına uğramış bir hostcu bir mektup misali satırlarında..  Cute nin cevabı merak konusu.

 

” tolga cute adli defacer tekrar ve tekrar turk sitesine saldirmistir bu defa saldirmakla kalmiyip herseyini silmistir icinde bizzat benim 6 aylik emegi vardi + 180tl den fazla burdan ona soruyorum ben sana ne yaptim saha seni tanimiyorum sitemde tamamen turk milletine destek amacli ucretsiz ve asiri derece ucuz hosting ler satiyordum amacim turkiyemedestek olmakti buna bille engel oldu ya diyecek soz yok link ucuziyihosting.org zone http://www.zone-h.org/mirror/id/30098762 hicbisey yapmadigi halde bana kufur etti ustune ustluk herseyimi sildi emegimi yok etti ve kufur dayanamiyorum onun yaptiklarina lutfen bu haberi yayinlayin saygilar yusuf lutfen yayinlayin rica ediyorum ”

Okurken aşağıdaki müziği dinlemeyi ihmal etmeyin.

4 Comments

  1. GececixDxD

    Yav işte bu pijlerin alayı böyle önüne gelen siteyi hackliyorlar.
    Ne bokum anlıyorlar , tüm gününü site hacklemekle harcadında ne oldu ona artistlik buna kabadayılık yapıp tüm gün birbirinize saldırıyorsunuz amk a-sosyal veletleri sizi.

    • haklisin herseyden onemlisi turkler her konuda birlik beraberlik saglicagina bir birilerine dusman oluyor hemde bir hic ugruna

  2. Lan sikimin lamerleri ordan burdan bulduğunuz exploitlerle sunun bunun ağzından duyduğunuz programlarla hıyarlık peşindesiniz sikimin ibneleri o kadar adamsanız ülkeniz için birşeyler yapın göt laleleri ! Tolga çite denen Piç kurusu lan sikimin evladı senin tüm lig kayıtların milletin elinde geziyor amcık ağızlı seni ona buna en büyük benim dersin 3 – 5 basit site indirirsin hacker iyi der gezersin biz bu alemde senin gibilere lamer dedik bu adamları boş yere haber yapıyorsunuz ya yazıklar olsun !

  3. Önce git kendi sitelerine sahip cik çakal ! Delikanlıysan sitelerini domainlerini onlibe et ibne !

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum