Genel

DiarroiShadow subdomain nedir bilmiyor

DiarroiShadow kod adlı sözde “hacker” olan kişiye ait bu yazı tüm hack camiasını şok etti ! sabah akşam yemek bile yemeden ddos kasan bu kişinin bilgi seviyesinin inanılmaz derecede berbat durumda olduğu bu screen de anlaşılıyor , hack camiasına neler oluyor ? bilgi seviyesi bukadar düştümü ? SUBDOMAİN  nedir bilmeyen ve bunu farklı satın alınmış bir domain sanan bu sözde hackerin durumu aslında hack camiasının düştüğü içler acısı durumu gözler önüne sermektedir.

Birisi şuna subdomain nedir nasıl açılır diye eğitim verirse hayrına bir iylik yapmış olur. Bu taşşak kafalıya birisi öğretsin.

Birisi gelir subdomaini bilmez ötekisi gelir forum mesajı editleyip cracked yazar , bir diğeri gelir sm çekmeye çalışır ,  lamerler iğrençlikte ve yüzsüzlükte sınır tanımaz hale gelmiş durumda.

 

3 Comments

  1. Sadece o lamer mi grubun sahibi bigstar lameri de forumda bu bizim sitemiz değil kendileri kurup kendileri basmış diyen lamer A:SDQWDWQ bazen bu lamerlerin yerine kendim utanıyorum insanlık için utanç verici bir grub exelance.

  2. Dangereous

    Anani sikerim orospu cocugu sen cokmu sey biliyorsun worthless pezevenki diarroi shadow hakkinda bis ikim bildigin yok

  3. Ya O yorumu ilk yazan bendim benim yorumun altına da aynısı yazmıştı sonra sildi pezevenk
    deep i ifşaladığını sanıyo ya gülmekten ölüyom mk 🙂 😀 :WQE

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum