Hackhaber

DARBETURK TEKRAR ONLINE OLDU DarbeTurk.org

DarbeTurk tekrar online oldu , bildiğiniz üzere .com uzantısı mahkeme tarafından kapatılmıştı ancak yeni uzantıları http://www.darbeturk.org/ adresinde tekrar kaldıkları yerden devam ediyorlar , türkiyenin en iyi dolandırıcılık sitesi olan darbeturk.org türkiyeye bu işi profesyonelce getiren ilk ekip olmuştur , onlardan sonra birçok benzer site açılmaya çalışılsada popüler olmayı başaramamışlardır. DARBETURK ,sahtekarlık, dolandırıcılık ,hırsızlık, gasp ,adam kaçırma, tetikçilik, kara para aklama, banka soygunu, mültecileri sınırdan geçirmek, beyaz kadın ticareti, hayvan ticareti, sahte belge temini, organ temini gibi birçok alanda adeta tek başına idol olmuştur ve açık ara liderdir. Türkiyenin en büyük illegal şebekesi olduğu kabul edilmiştir ve yollarına devam ediyorlar.  Kendileri ile uğraşan hackerlerin asla kendilerini durduramayacağını ve hepsini böcek gibi tek tek ezeceklerinide bildirdiler !

Hacknews.org tarafsız habercilik sunar.

11 Comments

  1. Türkiye gelişiyor sevinç verici bir şey illegaal forumların olması

  2. Suks

    Türkiyede ki adam icraat yapan forum.
    Diğerlerinin alayı tüm gününü bilgisayarda geçiren “site heçkleyemde havalı olam” anlayışıyla site hackleyince birşey oluyormuş gibi kendi aralarında hergün birbirine saldırıyorlar neyin kafası 😀 hepsi a-sosyal velet orduları.

    • Nameless

      Aha İşte Anlayan Birisi Helal Suks

      Türkiyede İndex Basan Hacker Oluo 😀 Metin2 Oynar Gibi Zone Kasıolar.

      Zone2 Diom Artık.

    • lamer colder sikti anasını eline yüzüne bulaştırdı darbetürkün ismini kullanarak milleti dolandırıyor böyle bir efsanenin ismine leke vurdu huur çocuğu grower geri döndü şuan as kadro darbetr.com ile devam ediyor colder de elindeki çakma siteyle darbetürk isminin nimetlerini sömürüyor dikkat edin orjinal dt darbetr.com

  3. Luciano

    Helal olsun durmak yok DT her yerde.
    Seninleyim seninle doğdum.

  4. Açıldığından beri vuruyorlar ayağa kalkamadılar. Grower ifşa olduktan sonra forum kendine gelemiyor. Amcalar yönetiyor artık forumu. Pek takılmayın derim.

  5. Tanrı Yehova

    org ile yenı açılan sıteyı grower değil aynasızlar açtı ip kaptırmayın oraya kesin bilgi.

  6. http://www.darbeturks.com/ olarak aktif forum pek fazla kişi bilmesede diyorlar ki biz bize yeteriz bende daha yeni gördüm dt yi araştırırken

  7. darbetr.com admin

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum