haber, Hackhaber

Ramazan oruç vakti Türk müftülüklerine saldırı düzenlendi

zImmortal Türk Müftülüklerini Uyardı. Aslında uyardı demek biraz hafif kaçar bildiğin indexi döşemiş geçmiş , kendisinin dini tercihinin olup olmadığını bilmiyoruz ancak tabiki ateist veya bile olsa buna saygı göstermek zorundayız. zImmortal türk yabancı veya islami , hristiyan dinlemeden çat çat vuruyor indexi ! ve kendisine göre bir hackerin sınırları olmamalı ! kendisini sınırsız hacker zImmortal olarak tanıyabilirsiniz.

işte mirror kayıtları

http://www.zone-h.org/mirror/id/29710438

http://www.zone-h.org/mirror/id/29710436

http://golgeler.net/view-582854

9 Comments

  1. Kazulet

    cute grup diyor bu cutelerin herşeyi palavra sözde ateistleri hacklerler bir bakarsın müftülükleri, redhackci olurlar foyalarını dökerler giderler redhackci birini hacklemeye çalışırlar sırf karın ağrısını bastırmak için güzel gözükmek için bunlar hep cutenin köleleri onun yanındaki elemanlar tek tek harcayacak aynı zhy nin harcanması anasına bizzat tolganın küfür etmesi gibi.

  2. SafeSeedr

    Gölgeler mirror link yanlış verilmiş http://golgeler.net/view-%3E582854

  3. Türk Devlet Sitelerinin Her zaman uyarılma yönünde yazı yazılması gerekir. Hiçbir zaman zarar verilmemeli heleki Dinimiz İslam ise buna yönelik Resmi Diyanet Sitelerine saldırmak sadece şerefsizliktir. Git yabancı devlet sitelerine saldırın. Ama birilerinin yaptıklarınınn aynısını değil. Copy Paste yapmayın aq lamerleri sizi. zImmortal sende bi lamersin aq. Git aq yabancı sitelere saldır o zaman tebrik edelim. Türk sitesine saldırırsanız lamer damgası yersiniz bu işler öyle. Türksen TÜRK olduğunu kabul ediyorsan TÜRK sitelerine saldırmayacaksın pijj. Uyarı Amaçlı ve islami ve türklük ideolojik fikirleri hariç. Kesin birinden görmüşsündür bunu öyle yapmışsındır. Zaten bu Tolga Cute lameri ve zırtopoz ekibinde bi halt olmaz. Cute menfaati için hosting şirketlerine sözde 0day exploit yazıyorum diye yutturmaya çalışsın milleti hiç arkasını araştırmadan inansın. Yok ya. Yok öyle bi Dünya. Eğer Türk değilsen zaten Türk’ü direk karşında bulup iki dirhem bir çekirdek el pençe divan Türk’ün dizinde oturursunda Adam olursun inşAllah. Yapmayın çocuklar ciddi böyle lamerlikler. Hem mübarek ORUÇ ayındayız. Hem İslami Sitelere saldırıyorsun. Git sinagoglara kiliseler saldır. İslamı yayın tanıtın. O zaman amenna. Tebrikler havada uçuşur.

  4. Kardeş adam ateist fln ama yapmış

  5. Kralınız?

    Cute King Group muş hassiktir LAN ordan h4sec zamanında 1 hafta once gırıp bakmıstım onlıne listesine Tolga – Zhy – Lemer vardı 1 hafta sonra PH de gördüm index atılmıştı “YALANINIZI SİKEYİM” bide bizim değildi site demezlermi … uyanın artık eskisi gibi millet size prim vermiyorum koydum lamazları

  6. Sayın Arkadaşlar Beni eleştirebilirsiniz cuteyi olaya dahil etmeyin öncellikle dinim islamdır, bu siteye basmamla beni ateist dinsiz şeklinde adlandırmışsınız şahsen ben bu siteye girerken gram kötü niyetim yoktu kendilerine 1 hafta öncesinden uyarı e-maili attım geri dönüş sağlanmadığından uyarı indexi attım. herhangibi dosyaya zararda vermedim. Lütfen eleştirilerinizi yaparken bana karşı yapınız tolga cute veya diğerlerine laf söylemenize gerek yok ATEİST FELAN DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM Başka sorunuz varsa yazınız cevaplarım.

    • ımmortalkopegi

      bu senin ateist ve tolganın götünü yaladığın gerçeğini değiştirmez, Ve diğer yanınızdaki deepx0 gibi korpi gibi tolganın ağzına bakıp ekmek isteyen 3-5 çapulcudan birisin sende. tolga size account veriyormu varmı shell atıyormu basın diye.? ha.?
      ahaha neyse daha fazla rencide etmicem çünkü bu yorumun altına çok kötü ağlıyacaksınız 😀

      • Kardeşim Yaşın tahminimce 13 veya 14 Sağdan soldan duyduğun sikimsonik şeyleri buraya gelip yazmışsın şahsen ben Cute’nin yanında shell vs için durmuyorum Yaptığım birşey varsa kendi icraatimdir,Kendileride bilir Tabi şimdi sizin gibi piçleride anlıyorum yediniz indexi ordan burdan en son ne yapacaksınız karalayacaksınız tabi algı opersyonları felan ya gençler işiniz biz olmuşuz galiba amk Senin gibi köpeklere boş laf anlatıyorum amınakoyayım düz duvara anlatsam o anlar sen anlamazsın ala gavat seni siktir git. Başka sözüm yok Köpek dediğin adamlar size çoktan tasmayı geçirdi sizi hergün çişe çıkarıyoruz amk topları sizi 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum