Hackhaber

KingSkrupellos zirveye artık çok yakın !

KingSkrupellos kod adlı hacker son zamanlarda yoğun saldırılar düzenliyor , indexlerinden gördüğümüz üzere kendisi Cyberizm ekibinden. mirr0r.org single sıralamada 2. sıraya yükselmiş durumda ve kayıt altına aldığı mirrorlar onaylandıkça hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor ,  toplamda  5778 defacenin 4123 tanesi single deface ve bu ciddi bir başarı anlamına geliyor , yani hacklediği sitelerin %80’i gibi önemli bir bölümü single deface ! Bu ciddi bir başarı anlamına geliyor  , kendisini tebrik ediyoruz.

işte o dikkat çekici istatistikler

http://mirr0r.org/stats.php

11 Comments

  1. Baban

    Güldürdün orospu çocuğu adamın hacklediği siteleri herkez hackler

  2. Tebrikler Eline Emeğine Yüreğine Sağlık Başarılarının Devamını Dilerim 😀
    Single Defacement yapmak her yiğidin harcı değildir. Helal olsun be. MaşAllah.
    Yolunuz açık olsun. 😀 Vur kırbacı gavıra inlesinler 😀 :kirbac:
    _________________________________________________________________________
    Yukarıdaki Baban nickli kullanıcının manyağın dediğine bakma. Cyberizm ekibi hiç çekemeyen oç pijj pezevenk bunlar. Hiç kimse hackleyemez adamın yaptığını. Siz ancak onun yaptığını analiz eder anca aynısını yapmaya çalışan birer öküzsünüz Baban nickli oç’si seni 😀 Cyberizm Baban senin zaten. Tüm sanal manyamış bu aralar 😀

  3. http://www.fogh.org.uk/kingskrupellos.txt :)

    kingskrupellos.txt şeklinde txtlerde var bastığı sitelerde 🙂 o kadar abartmayın piyasanın en iyi iskodur onu geçmek için bilindik tarzların dışına çıkın.. bu arada türk güvenliği index atmaya başlarsa sıralamlarda zirveyi görme şansınız bile olmaz.. ayt boş index cyber warrior artık index atmıyor porno sitelerine backlink veriyorlar 🙂 turk güvenliği bana göre en iyi yer..

    • Sananemk

      Iskorpitx de txt atiyordu?
      Portals/0/isko.txt
      Seklinde enaz 10.000 zonesi vardi

      • Sjew

        O yildan bu yila seneler geçti o yuzden tarzın dışına cik dedim aldigin nikte olan zihniyetin sanirim ramazan.ramazan anani sıktırme.bana.

  4. Tebrikler Elinize Emeğinize Sağlık KingSkrupellos Başkan 😀

    Vallahi single deface yapmak gerçekten herkesin işi değil.
    Mass Defacement herkes yapabilir. Düşünün bir kere [ bir açık + bir exploit + bir sitede shell + shellin içinde 1000 Adet Site ] Hepsi yazılabilir.
    Bas indexi geç olmaz öyle. Mirror-H’da çoğu hacker o şekilde ya öne geçiyor yada subdomain lamerliği yapıyorlar. Ama Cyberizm ve Bazı ekipler hakkını vere hem Single Hem Mass Defacement yapıyorlar. Helal olsun 😀
    İkinci olarak ise iskorpitx.txt olan sitelerde var koçum. isko.txt ler’de var. Şunu hiç bir zaman unutma. Hack için giden her yol serbesttir. İster .php ister .html ister. txt .xml .jpg olsun farketmez. Sistemde değişiklil yapabiliyor musun ?
    Herhangi bir sitenin açığını bulup siteler üzerinde hakimiyet sağlayığ dosya ekliyobiliyorsan hacktir. Ama her yöntem herşey herkese söylenmez.
    Cyberizm’i ve bu Hacking Sanat Kültüründe kendilerini yetiştiren ve güzel işler yapan birkaç ekibi daha kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
    Öyle millete yada hack haber milletine küfür etmekle olmuyor şerefsizler.. O ettiğiniz küfürler aynen size geçer.
    He birde sıralamaya giremessiniz demişsiniz. Eğer bu adamlar baştan itibaren zone-h’nın açıldığından beri bu zamana kadydemtmiş olsalardı ilk 5’lerdiydiler. Zaten Adamlar yıllardan beri hack yapmaktan doymadılar bunuda çok iyi bilmenizde fayda var.
    Bunu tamamen dışardan tarafsız gözle bakıyorum. Kim ne yaptıysa onun karşılığını görür. Helal Olsun Cyberizm Ekibine 😀
    Son olarak söylemek istediğim ise iskorpitx reis ise onada helal olsun. Türkiyenin Gururu ama .txt .html yaptıklarıda var. Olsun farketmez. Hack için giden her yol free’dir.
    Adamlar Türkiye’de en çok Special Defacement yapanlar be Siz ne konuşuyorsunuz. Ki onları taklit edenlerde burada yorumu olumsuz yazan şerefsizlerdir.
    Boş Boş konuşmayın. Adamları tebrik edin işte. Herkes öyle Single Deface yapamaz kusura bakmayın.
    Kanıt istiyorsanız gösterelim =>

    zone-h.org/archive/special=1/notifier=iskorpitx/page=46
    zone-h.org/mirror/id/6919526

    https://i.hizliresim.com/BAE3Ep.png
    https://i.hizliresim.com/ZEWmWG.png

    • Sjew

      Güzel açıklamışsın kardeşim ama koc vs cumleri ni.begenmedim aciklama gayet.hoş guzel.savunma.lakin iskoyla kapışmak için ciğerin yetmez neden o adamin bulduğu aciklar zamaninin en iyisiydi.. simdi gelmis txt koymuş ornek veriyorsun yani diyorsun ki milelt gidip resim bile yuklese hacktir oylemi anladim ulan bu lamerliktir.. gercek hic bir siyah sapka zone kasmaz.. hedef zafiyet bulur basar gecer hacklediniz bazi yerler bebek çocuk sitesi şimdi düsun secme sansim yok diyeceksin zone isim yapmaz ama hedef isim yapiyor artik.. bak ekber eksiogluna belediyeyi basiyor.. bak ayt ye nerelere giriyor varmi bir icrat yok sqlbul map yap admin bul hash kir index at shell at root ol daya gitsin.. elin oğlu dünyayı salliyor bizimkiler expolit yazmak icin ctrl v yapiyor gelisin biraz.. tebrik ettimiz zamanlarda oldu.. ama bunu tebrik edemem kusura bakma kardeşim ama olmaz böyle ama umarım adınızı duyuracak başka şeyler yaparsiniz. Dünyaya bakın kimin sikinde zone.

    • Sjew

      Kırılma kardeşim sakın hayırlı ramazanlar dilerim cyberizim bunu basara bilir en azindan ayt ve cw başaramaz.

  5. Tebrikler Güzel Olmuş Elinize Sağlık 😀

    http://archive.is/Lctkm

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum