Genel

SoloTurk Hacklendi İddiasına Açıklama Geldi!

Mehaba hacknews.biz okurları dün bir ekibin gaza gelerek kendini mr robot zannedip açıklama videosu çeken grubun ardından bir ekip daha gaza gelerek 3 liralık guy fawkes maskesi ile video çekmiştir SoloTürk ve THT ye savaş açtıklarını ilan ettiler!

https://www.youtube.com/watch?v=SYI3HmPfkQQ

Ama ne yazık ki SoloTürk aslında hacklenmemiş işte SoloTürk ile bağlantısı olan DeneyimsizDenek ‘in açıklaması

Solo-Türk’ün hacklenmesi neredeyse imkansız. Kendisi Türk Hack Team adminliğinden ayrıldığında bilgisayardan tamamen koptu. Gerçek anlamda emekli oldu. Onunla yalnız telefondan iletişim kuruyoruz adminler olarak. Görseller de belli ediyor ki bu Solo Türk’ün bilgisayarı değil. Anlayacağınız yukarıdaki haber gerçek dışı ve bu tip haberler teyit edilmeden yayınlandığında bir haber sitesini geriye atabiliyor. Nitekim Türkiye’de herkesin takip ettiği bir hack haber sitesi olmamasının nedenlerinden birisi de tarafsız olunmamasıdır. Ancak ben, sizin mesajı dikkate alacağınıza inanıyorum. Haberlere baktığımda da genel anlamda tarafsız olma çabası seziyorum. Diğer nokta, Solo Türk ile ilgili Türk düşmanı denmiş. Bunu söylerken dahi düzgün Türkçe kullanmasını bilmeyen çocuklar, Solo Türk’ün milliyetçiliğini, vatan sevgisini, gerçek hayatta ve sanalda uğraşlarını, kim olduğunu bilseydi ağzını açamazdı. Solo Türk için yapılabilecek en son hakarettir bu. Ayrıca, o bilgisayar hacklenseydi, görüntülerdeki tırt dosyalara değil, çok daha elzem dosyalara ulaşırlardı ki bunlar ortalığı ciddi anlamda karıştırırdı. Bunu yapmak için de geç kaldılar çünkü şu sıra Solo Türk bilgisayarına geçmiyor dahi doğru dürüst. Özetle, yayınladıkları haber ve video gerçek dışıdır ve yalnızca gündeme gelmek için hazırlanan bir iki sahte görüntüden oluşmaktadır. Er meydanı diyenler, önce “gerçek” bir saldırı yapsınlar, sonra biz onları ciddiye alırız belki. Bu haberle alakalı muhatabımız onlar değil, haberi yayınlayanlardır. Sizlerden haberi kaldırmanızı rica diyorum. Doğruluğunu kesin olarak ortaya koysunlar, sonra biz geri adım atalım, siz haberlere koyun. Hatta kendi sitemizde de yayınlayalım bu gerçek Solo Türk ise 🙂 Çünkü sahiden de Solo Türk ile alakası yok ve bu süreçte Solo Türk’ün hacklenmesi imkansız. Olmayan bilgisayarı hackleyemezler. Muhtemelen başka bir Solo Türk isimli kullanıcıya virüs yedirdiler. Sonra baktılar malzeme yok, biz bunu tht’den diye yuttururuz dedikten sonra yayınladılar. Nereden yakalarsanız yakalayın saçma. Özel bir iletişim adresi bırakırsanız oradan da görüşebiliriz. Son olarak bu yazdıklarımın arkasından beni hacklediğini söyleyecekler iki gün sonra 🙂 O biraz zor olacaktır. Diğer yandan kişisel bilgilerimi yayınlamak isteyecekler. Telefon numaram dahil olmak üzere tüm iletişim adreslerim zaten insanlarla paylaşılıyor. Bunları saklamıyorum. Hani önden yazmış olayım da, iki gün sonra caz yaparlarsa dursun lafım kenarda. Ha istiyorlarsa onlara da gönderebilirim bilgileri. Çocuklar ararlar, görüşürüz, bir iki kelam öğrenirler.

bu açıklama gönderildiği sırada TürkSiberGüvenlik olarak adlandırılan grup bir açıklama texti daha atmış

TürkSiberKuvvetleri Solo-Türk Deşifre Edilmesinden Sonra Yalanlamalar Çıktı Onun Noktasını Koymak İçin Bir Açıklama Yapacağım Ben Türk Siber Kuvvetleri Yöneticisi HackerDead Açıklama: Türk Siber Kuvvetleri Yalan Söylemez Öncelikle Timimize İtiraf Ve Yalan Söylentiler Çıktı Ve Yetmemiş Gibi Türk Siber Kuvvetlerinin Kapatın Diye Uyarılar Geldi Bunlar Bizi Üzmüyor Tam Tersi Sevindiriyor Bizim Yükselmemizi İstemiyorlar Başta Hdp Sitesini Saldırılarımız Olmuştur Nedeni Bizim Milletimizi Devletimizi İnsanlarımızı Katleden Tehdit Eden Bir Topluma Göz Yumamayız Hepsini Çıktıkları Deliğe Geri Sokacağız Türk Hack Team Kadrosundan Solo-Türk Hackledik Yalan Haber Diye Söylentiler Çıktı Fetocu Diye Söylentiler Çıktı Kimse Fetocu Deyildir Biz Solo-Türk Gibi Türk Milletinin Adını Lekelemiş İsimleri Baz Alıyoruz Ve Saldırıyoruz Solo-Türk Deşifre Edilmiştir Saldırılarımız Artık Dahada Çok Artacaktır Bizi Kimse Durduramayacak Biz Tüm Delilleri Ve Belgeleri Sunduk Gerisini Siz Değerli Hack Team Okurları Ve Üyelerine Kalmış Bizi Hafife Almayın Ansızın Karşınızda Bizi Bulursunuz ..HackerDead..

 

Fakat SoloTürk’ün hacklenmediği haber ajansımız tarafından kanıtlanmıştır.

 

4 Comments

  1. Yaz geldii yine başladı leymır sancıları 😀

  2. Yalanların sonu gelmez doğrusu ne demedikçe

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum