Hacker röportajları, Hackhaber

Psych03 isimli hackerdan beklenen açıklama!

Psych03 dedi ki

Teşekkür ederim bir daha haber gönderirken daha dikkatli olacağım.En nefret ettiğim şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır.

 

Merhaba hacknews.biz okurları bildiğiniz üzere Psych03 isimli hacker Türk sitelerini hackliyordu teroristlerle bağlantısı olduğu düşünülen hackerdan yalanlamalar ve detaylı bir açıklama geldi Psych03 isimli hacker aslında Türk sitelerini uyarmak için hackliyormuş güvenlik açıklarını bildirmek maksatı ile fetö ve pkk ile bir bağlantısının olmadığını söyleyen bu hacker aslında iyi niyetli vatansever bir hacker olduğunu kanıtlamış oldu bize terorist olduğunu düşündüren detaysız haber yollamasının hatasıydı lütfen bize gönderdiğiniz haberlerde niyetlerinizi belirtin yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için.

Psych03 sen vatansever bir hackersın Türk sitelerin de güvenlik açıklarını bildirmeye devam etmelisin biz hacknews ekibi olarak senin yanındayız.

Ayrıca kendisine yorumlarda söven fevri adındaki hacker Psych03 tarafından bir savaş açılacak mı merak konusu Vatansever bir hackera bu kadar ağır küfürler ettiği için Fevriyi kınıyoruz ve bir savaş çıkması durumunda Psych03 isimli hackera bizden tam destek!

Fevri tarafından bir savaş başlatılmış gibi gözüküyor!

İlgili haber

https://hacknews.biz/2017/05/05/psych03-vatan-hainligi-yapiyor-terorist-psych03/

4 Comments

  1. Domuz hunter

    Bu orospuçocuğuna ben yinede güvenemiorum bence öldürülsün. kahpenin çıkardığı pyscho3 ! anasının götünü pkk sikmiş ağzınada feto vermiş grup ilşki sonucu bu doğmuş besbelli , bu hain gebertilmeli.

  2. Ecnebi Mahlukat

    bence bu kaşar yalan söylüyor fevri götünden siker umarım

  3. Get over back here Fevri !

  4. Profkiller

    fevri kim köpek be

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum