Hackhaber

Mirror-h.org Sahte mirror alıyor

Son günlerde defalarca hacklenen ve yüzlerce mirror kayıtı silen mirror-h.org bukezde yakın dostlarına sahte mirror kayıtı aldırarak gündeme geldi ! daha önce hacklenme haberlerini yaptığımız mirror-h bunu hazmedememiş olmalıki böyle çocukça bir işe girişmişler. Hacknews.org wordpress.com sunucularında barınmaktadır bu yüzden hacklenmesi şuanda imkansızdır.  mirror-h.org adlı site güvenirliğini iycene sarsmış oldu ve mirror-h.org sitesinden mirror kasan arkadaşlar büyük risk altında çünki bu site gördüğünüz üzere sahte kayıt düzenliyor ve bu bir mirror sitesi için namus meselesidir eğer bir site sahte mirror düzenliyorsa o mirror sitesi bitmiş demektir ve hiçkimsenin bu siteden mirror kayıtı alarak böyle kişilerin ekmeğine yağ sürmemelidir  , sahibinin ergen yaşlardaki bir çocuk olduğu piyasaca biliniyordu ve şimdi tam olarak bu tasdik edilmiş oldu , Hacknews.org size sadece aşağıdaki mirror sitelerini kullanmanızı öneriyor.

 

http://mirr0r.org

http://golgeler.net

http://www.hack-mirror.com/

Ayrıca birde üstüne bu çocukça sahte mirroru haber yapan diğer hack haber sitelerinide kınıyoruz , sahtekarlığa izin vermiş oluyorlar ve kendilerininde haberciliğine kara bir leke sürmüş oluyorlar , haberi silip bir özür mesajı paylaşmaları yerinde olurdu.

4 Comments

  1. hiç şaşırmadım yapar oruspu çocugu ali 😀

  2. Yani miror almışlar

  3. HackNews.Org Haberi Sahte Mirr0r kayıt alındığı tastiklendiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. HackNews ekibinden bu üzücü durum için DefacerHaber ailesi olarak özürü bir borç biliriz.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum