Hackhaber

Turkz Grup Tim Basvurulari Acilmistir

Sa/As hayirli aksamlar, 2007 yilindan temelleri atilan ve farkli alan adlari üzerinden yayin yaparak günümüze kadar gelen Turkz Grup Ailesi olarak aramiza yeni kardeslerimizi davet ediyoruz. Genel misyon cizgimizden asla taviz vermeden, calismalarimizi sürdürüyoruz. Bu olusumu ileriye götürmek icin birlik olalim.

6 tim icin basvurular gecici süreligine aktif edilmistir. Kendine uygun kriterlerde olan time iki adimda basvurabilirsin.

Aktif Timler

Sipahiler; Sistemin aktif siber savunma ve saldırı grubudur.

Lolijstik; Sistemin işleyişini ve sürekliliğini sağlamak amacıyla, üst yönetimin politikaları doğrultusunda çalışmalar yapmak; ilaveten aşağıda belirtilen çalışmaları yapmak.

Haber ve Enformasyon;Sistem aktivitelerinin sosyal medya ve diğer haber kanalları aracılığıyla medyaya duyurulmasını sağlayan gruptur. Forumun basın sözcülüğü ve haber organlarıyla iletişimi bu grup üzerinden yürütülür.

Arastirma ve Gelistirme; Sistemin yazılım geliştirme grubudur. Üst Yönetim ‘in politikaları doğrultusunda diğer çalışma gruplarının ihtiyaç duyduğu konularda TurkZ Grup adına yazılım geliştirmek asıl amacıdır.

Asayiş; Asayiş grubu belirlenen forum kuralları çerçevesinde forumun asayişinden ve üyelerin forum kurallarına uymasını sağlamakla görevlidir.

Grafik ve Video; Grafik Tasarım grubu belirlenen politikalar ve alınan karar doğrultusunda Çalışma Gruplarını grafik alanında desteklemekle görevlidir.

“Bilgi paylastikca büyür. .

Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, Ben sana bir yumurta verirsem,Yine sende bir yumurta, bende bir yumurta olur. Sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Şayet, ben sana bir bilgi verirsem, Sen bana bir bilgi verirsen, Sende iki bilgi, bende iki bilgi olur.”

http://www.turkz.org

9 Comments

  1. 2007 diyo hay mk 😀

  2. Night

    Gereksiz ismin gibi gereksiz yorum yapmissin, gereksiz gereksiz is yapma.

    Iskocoder kendi kendine yorum yapmis durmussun birsey bilmek istiyorsan neden 2007 diye burada degil forumda uye olur bir bir sorularina cevap alirsin. Zone de su kadar sitesi var diye malca bir yorum da da bulunmazsin, sana ne yaptigimizin ispatini yapma geregi dahi duymuyorum bunlari. Uye olursan basin konusunda haberleri takip edebilirsin nedir ne degildir. Okey mi? Kendi kendine konusmayi da bir kenara birak.

    • Night

      Haberin basinda yazdigim yaziyi kafanizla okumayip gotunuz ile okursaniz olacagı o. Ne yazmisim orada

      “2007 yilindan temelleri atilan ve farkli alan adlari üzerinden yayin yaparak günümüze kadar “

      • 2007 temelleri atilmis 😀 mubarek sanki bina insaat ediyo ulan 😀

        Neyse darkdevilz e selam olsun 😀 mavi_karanlik ‘ a ?

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum