Hackhaber

SpyHackerz.Com Team alımları yapıyor

Türkiyenin en kaliteli hack forumlarından biri olan SpyHackerZ.Com Ekiplerinde oluşan ani kayıp nedeniyle yeni ekip arkadaşları aradığını bildirdi. Hack konusunda geçmişi olan herkes www.spyhackerz.com/forum adresine üye olup başvurusunu yapabilir ve türkiyenin bu kaliteli hack forumunda görev alabilir. Hacknews.org ekibi olarak hacke gönül vermiş hackerlerin bu fırsatı değerlendirmesini tavsiye ediyoruz.

Spy kurucusunun işte o yazdığı davet bildirisi

“Merhaba arkadaşlar Spy severler ve gönlünü hack’e adamış arkadaşlarım.

SpyHackerz.com tam 1 senedir kesintisiz yayın yapmakta , tabiki 2006 yılında ilk kuruluşunu yapsada çok kesintili yayın hayatı olmuştur , ancak 1 senedir kesintisiz şekilde aktifliğini sürdürmüştür , siteyi kurduğumuzda xenforo default teması ile başladık ve belkide 1 aydan fazla bu şekilde default tema ile devam ettik , sonra tabiki çeşitli tasarımlar satın alarak görsel olarak bir iyleştirme yaptık ve bu arada çok çok az üye ve anlık 2-3 aktif üye ile site açık kaldı , sonra zaman geçtikçe sitemize katılımlar gerçekleşti ve çok değerli arakdaşlarımız sitemize kayıt olup onlarda bu yeniden dirilişin bir parçası oldular.
Lakin çeşitli beklenmeyen sebeblerden kadromuz birden sayıca azaldı , herşey aslında tam yoluna yeni girerken bunlar gerçekleşti , beni birçoğunuz az çok bilir aynı zamanda imhatimi.org kurucusu ve sahibiyim , yani yaklaşık 13 yıllık aktif bir hack hayatım söz konusu , son yıllar bunu dondurmuş olsamda yönetici olarak devam ettim , benim spyhackerz için gördüklerim şunlar ; 2018 yılına kadar çok daha iyi bir duruma geleceğimizi ve türkiyenin lider hack sitesi olacağını öngörüyorum.
Sitemize sadece hack sitesi olarak bakmayın , çok daha fazlasının olduğunu göreceksiniz , belki seneler geçecek ve onlarca hack sitesi kapanıp gidecek ancak SPY‘ın kalacağını mutlaka göreceksiniz size bunun sözünü veriyorum , kimsenin bir konusu yada mesajı boş yere atılmış değil bu forumda , çok çok uzun yıllar yaptıklarınızı bu forumda tekrar görüp mutlu olacaksınız.
Arkadaşlar diyeceğim oki çok güzel aktiviyeler ve planlarımız var , yeni yönetici ve defacer arakdaşlarımız olacak inşallah kısa sürecek bu karmaşa. Sanal alemde tüm gözlerin spy üzerinde olduğunu biliyoruz ve hakkımızda insanalrın iyi şeyler konuştuğunuda biliyoruz ve çizgimizi bozmayacağız aynen devam edeceğiz.
Bu süreç içerisinde bizimle birlikte kalmak isteyen ve başladığı işi bitirmeyi seven herkese kapımız ve arkdaşlığımız açıktır , bugünden sonra bende dahil herkese çok daha önemli görevler düşüyor ve sorumluluklarımız 2 kat artmış durumdadır , spyhackerz.com sitesini laf olsun diye açmadık velirli hedeflerimiz olduğu için böyle bir oluşum gerçekleştirdik , hack,arkadaşlık,ekipleşmek,öğrenmek,öğretmek bu süreç içinde hepsini yaşayacağız. “

1 Comment

  1. iyi alimlar her kese

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum