Hackhaber

Deccal.org devlet tarafından kapatıldı !

Deccal.org adlı ünlü hack sitesi devlet tarafından kapatıldı , EGM polis tarafından internet dolandırıcılığı ve bankacılığı ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Siteye şuanda sadece VPN kullanılarak giriş yapılabiliyor ! Engel kaldırılacakmı bu henüz bilinmiyor ancak deccal.org gibi kaliteli bir sitenin hakkında böyle bir soruşturma açılması tüm üyelerini üzmüş durumda , sorunları kısa sürede halletmelerini diliyoruz.

5 Comments

  1. Efetimi

    Bu ülkede islam bayragını reklamsız dalgalandıran tek hack grubudur.bu böyle biline !

    • cem

      he ya he islam bayrağını dalgalandırdıkları için mi kredi kartı bilgilerini yayınlayıp hırsızlığa yol açıyorlardı. Ben de şikayet ettim siteyi kapattırdım. hack sitesi açıyorsanız edebinizle iş yapın. milletin kredi kartı bilgilerini yayınlarsanız başınız çok ağrır. Bundan sonra nerede böyle işler yapılıyorsa hepsini şikayet edip kapattırcam. Gerekirse haklarında hukuki işlem başlatılacak.

      • SiLeNt DeAtH

        ben yıllardır bu sitede görev yapıyorum daha her hangi bir kişinin bile bırak kişisel bilgisini kredi kartı bilgisi paylaşılmadı bi taraflarınızdan uydurmayın
        biz ölmeyiz sadece dinlemeye geçtik ama şunu bilin ki bunun intikamı çok ağır olacak buda böyle biline

      • m@ser@ti

        lan cem dallaması canımı sıkma aminyo …biz edebimizle işimizi yaptık göt.bu vatana hizmet ettiğini sanıyorsan birde reeeldeki işimizi sorgula ne yaptıgımı öğren dallama.oturup pc basında ekmek yemekle olmuyor bu işler.. cc hrısızı diye iftira atıyorsun ama sende haklısın ispat görmeden mal gibi size inanan mercilerde hata sende yok.bak kardeş bizim alnımız açık yolumuz uzun.şunu iyi bil birgun sanalda sorun cıkarsa bu sen ve senin gibi çarpık parmakların iftiraları yüzünden cıkacak.ayarı sevmediğiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz….ARDINIZA KOYMAYIN YOKSSA ARDINIZA BİR GEÇERSEK SORUN ÇIKAR.

  2. Hiçbir turk sitesi hacklenmedi bu haberler yalan hemde devlet kapatmadı site etik turk olarak yeniden açılacaktır…

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum