Hackhaber

turkcrew.info sanalı bıraktı !

hacknews2Türkiyenin popüler hack sitelerinden turkcrew.info ani bir karar alarak sanalı bıraktı ! takipçilerini üzen bu karar sonrası yaptıkları açıklamada aşağıdaki gibidir , umarım sanala birgün tekrardan dönmeleri dileğiyle bizde hacknews.biz hack haber ekibi olarak sivil yaşamlarında şimdilik başarılar diliyoruz.

 

Yaptıkları veda açıklaması aşağıdaki gibidir

” Merhaba arkadaşlar zaman bir projenin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz sonu demeyelim de bizim için veda vakti gelmiş bulunuyor.Aslında boyutu anlatmak istedigimiz çok şey var fakat fazla vaktinizi almak istemeyiz.Bu 3 kişi ile başlayıp şuanda 1200 kişi ile sona eriyor platformu! Bu bizim için en büyük başarıdır. Doğrudur bir çok insanın kalbini kırdık, geri dönülmez hatalar yaptık fakat inanın vaktimiz olsa telefi etmek için uğraşırız. Fakat buna ne vaktimiz ne de enerjimiz kaldı. İşin özü ‘Gidiyoruz:)
Vs(Host satın aldınız, domain regleyip hacklediniz) Bunca zaman ismimizi o kadar karaladılar demediklerini bırakmadılar fakat biz hep bize ogretildiği gibi gülüp geçmeyi tercih ettik. Zaman bilgimizi konuşturduk onu, hepte galip geldik.
Aslında TurkCrew en başarılı projemizdi. Bu projeyi kapatmak gibi bir niyetimiz yok. Sadece zamanımız olmadıgı için Forum u kapatıyoruz. Elbette ki bizden ayrılan arkadaşlarımız olacaktır. Biliyoruz onlara en içten dileklerimizleHayatlarında Başarılar diliyoruz. Fakat nasıl WalkHatZ projemizde oldugu gibi geri donduysek bundada ansızın gelip gene Hack alemini inletmeyi kendimize borç biliriz :)

10 Comments

  1. sanalda bunlar kadar özenti velet görmedim jawnax,grayhatz,turkguvenligi < özentileri,lafları,indexleri,forumları,herşeyleri özenti bide yaşları olgun olsa keşke 18-19 a yeni adım atmış çocuklar yılların birikiminden bahsediyor walhatz nedir allah aşkına hatz bile burdan özenti .info tg'den ilham alınma şuan tek twitter kullanıyorlar ordanda anlayabilirsiniz, icraatlarını gelirsek https://www.youtube.com/watch?v=87rmZGzlOTI bunu yapan adamdan uzmanlık bekliyorsunuz, google.com.be sale olan domaini yönlendirince icraat diyorsunuz orjinali google.be bu kadar kör olunmaz bir ikinciside paranız olmadığı için kapatıyorsunuz sitenizi bu kadarda kendinizi belli etmeyin adam faceden dışarı çıkmıyor,sizin hayatınız yalan,neymiş en iyi bizmişiz,la güldürmeyin çocuklar, benden bu kadar bu yoruma cevap atacak kadarda hazımsızsınızdır, gururunuza dokunduya hemen savunun kendinizi bu arada hurk4n denen velette düne kadar mt2 oynayan wolfteam oynayan bir çocuk hadi eyvallah.

    • Şimdi sana gerekli kanıtlarla birlikte bilgi dolu – türk hack kültürünü dolu dolu yaşamış geçirmiş bir kişi olarak cevap veriridim fakat,buna değmezsin çünki birşeyleri tebrik etmeyi öğrenememiş ama milletin yaptığı işe karışan kendi eliyle bir s*ki doğrultamayan kitledensin gözlemlerime göre , daha buraya kendi adınla yorum atacak cesareti bulamayıp bu arkadaşları eleştirmen komik 🙂 top level domain ne demek bunuda bi öğren derim sana , ayrıca 1 hafta önce bizzat konuşmuştum gruptan bir kaç kişi ile 3 kişi’yi askere uğurluyorlar kasım ayın’da bunun için kapıyorlar kapama sebebinin aslıda bu zaten. Lügatını genişletmeli tebrik etmeyi , ve tanımadığın kişiler hakkında yorum yapmama’yı öğrenmelisin ki yazdıklarının zerre yakından alakası yok hurk4n ile bizzat tanışmışlığım , konuşmuşluğum var bunun için söylüyorum herhangi bir yalakalık babında vs. değil. umarım dediklerimden bir kaç şey çıkarırsın.

      • TreX

        adam “cevap yazacak kadar gurursuzsunuz” demiş ve yazıyorsunuz harbi adam haklı sizin gibi yalan dolan konuşmuyor harbi doğru diyor sizin kadar lamer yok bu piyasada gerçek bir hack sitesi varsa oda CW- Turkguvenligi’dir sizin gibi özenti ternandomu tornadomu neydiği belirsiz calendarcı cocuklar değiller hurkan nedir allah aşkına nicki since 2015 ahahaha dünkü b*kun teki 😀 kadronuzda hiç eski desen yok 😀

      • d4

        @trex denen gavat madem lamerlerdi neden yemediler indexi cw diyorsun birde örümcek kafalılarla dolu bir salakça platform ki o bile zamanında hek yedi , şurayada zone-h’ı bırakalımda arkadaşa kocaman bir ‘Yaaaaaav heeeeee heeeeee’ diyelim belli kuyruğuna basılmış ki havlıyor hahahaha 😀 😀 on yıl uğraşsan yapamazsın lan bu icraatları salak 😀 zone-h.org/archive/notifier=turkcrew.info

      • d4 adıyla yazan geri zekalı embesil daha kendini ifşalayamıyorsun bu sanalda esaslı gruplara laf söylüyorsun “CW-TG-Grayhatz-Sabotaj-ihtilal-b3-ajanlar-MKT-İMT-Cyberizm” bunlar sanalın anasını ağlatmış gruplar siz ki bunlara özenen 3-5 çapulcusunuz ikidebir heryerde “veda” yazıp durun, sanki bir matahsınız “dünya sizin etrafınızda dönmüyor,Kıçı tavan yapmış çocuklar” gidicekseniz “s*ktirin gidin”, kuru gürültü yapmayın abilerinize bırakın işte böyle sanalı sizin gibi parası olmadığından kapatmıyorlar, 1 seneyi dolduramadan kapattınız siteyi, Burda senin yaşında siteler var,sen onları hacklendi, diye geziyorsun,seninde etrafında çakal,tilki olsun sende hacklenirsin biryere kadar dayanır o taht krallık,Unutma Su Testisi su yolunda kırılır, lamerlar sizi.

  2. Tykue

    Gonderdiğimiz haberlerim dikkata almiyorsunuz

  3. @BARON ulan amınakoduğumunun bonzaici kılıklı aveli graydan ajanlardan bahsetmişsin hepsinin kurucuları yada adminleri kardeşimizdir berabber yollarımız yürümüştür JawnaX zamanından beri bu sanaldayız sizleri neden göremedik ? Hürk4n ı askere gönderiyoruz forumu kapatma nedenimiz bu bizleri tanıyanlar tanıyor zaten siz orospu çocuklarıda tanıyorsunuz ve biliyorsunuz götünüze yediğiniz indexi kendinize yediremediğiniz için boş yapmayın burda siteyi o kadar vakit açık tuttuk kralınız basamadı lan foruma kimasiniz olm siz ?

    • işte yaşınızı belli ediyorsunuz 16-17 yaş arasında asıl avel sensin küfretmeler tavırların tam ergen aynı ternando denen freehostcu Başkanınızı gibi VELET free zone kasıyordu elimizde büyüdü rebelhackteam diye gezerdi büyüdüde adam oldu C4patron ve mkt yalakalığı yaparak onların serverlarına index attı sizde bunu adam yerine koydunuz,bir diğeride hurk4n kim a*k 😀 2015 ten öncesi yok veledin bruteci amele, ternando desen velet, Aksararayda ağaçlı turistik tesisinde gördüm yeni yetme 1.60 boyunda ergenin teki b3tede yalakalık yapmış hançerbeyine tapmış LAMERIN TEKI’dir kullandığı indexlerindende özendiği abileri belli zaten ” SİZ NE KADAR BUNUN DAVASINI YAPIP BİR HAYALİ SAVUNSANIZDA, BU BİR VELETTİR AKSİNİ İDDİA EDENNAMERTTİR :))))” size sizin gibi yazmak lazım hadi kolay gelsin hemen cevap yazın bunada küfürlü erotik ergence yazın çizin gerçekler acıdır, alpturktegin de tanırlar hadi hodri meydan.

      • d4

        Google’da arattığın ‘ternando’ nickiyle,çıkan bilgilerle gelmeyin karşımıza , onu tanıyan tanıyor sen merak etme ayrıca hançerbeyi dediğin adam 3 yıldır tek bir kez hack yapmayan kayıt tutmayan adam biraz incelersen görürsün salak. tam c4 ile skypetaydık. Oturup senin attığın bu yoruma kahkaha attık hadi canım sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle buraya gelipte grup içindeki adama boş laf yapma , ona ilettim dediklerini sikine bile takmadı salağın tekidir deyip geçti ki harbiden yaptığın yorumlara göre salaksın ve cahilsin. 🙂 😉

  4. barlass turkcrewi ben adamlığıyla bilirim. ::) Kanıtların var mı ki? 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum